Workshops

Gelaatsverzorging

Wil je alles leren over gelaatsverzorging en de professionele behandeling van de verschillende huidtypes met de juiste producten? Kies dan voor een opleiding gelaatsverzorging.

Bekijk alle Workshops

Kapper

Wil jij je bijscholen als kapper of kapster, of kennismaken met het beroep. Een workshop is simpel te volgen en het resultaat laat zich ook direct zien! Eens een keer deelnemen aan een workshop is leuk en vernieuwend.

Bekijk alle Workshops

Manicure & pedicure

Wil jij je meer verdiepen in spa manicure, spa pedicure of verschillende verdiepingscursussen in nailstyling zoals freestechnieken, nail art trends enz..

Bekijk alle Workshops

Massages

Wil jij graag leren masseren, In deze praktijkgerichte workshops leer je verschillende massage technieken toe te passen.

Bekijk alle Workshops

Visagie

Leer make-up aanbrengen. Volg een ééndaagse make-up workshop! Het maakt niet uit hoeveel ervaring je op voorhand hebt, bij Level UP leer je stap voor stap hoe je als een echte professional make-up aanbrengt. Bekijk de verschillende make up workshops.

Bekijk alle Workshops

Wimpers & wenkbrauwen

Steeds meer mensen verlangen naar een mooi volle oogopslag. De vraag naar wimperextensions groeit met de dag. Je leert alles over wimperextensions volgens de 1 voor 1-techniek.

Bekijk alle Workshops

Permanente make up Master

Voor de ervaren pigmentisten biedt de Level Up ook Master cursussen aan in Permanente make up zoals het creëren van Full lips, Micro Blading, Powder Brows enz...

Bekijk alle Workshops

Fashion & stijl

Als kleurconsulente kan je geen echt advies geven op basis van de persoonlijkheid van je klant wanneer je je beperkt tot het vierseizoenensysteem. In deze dagcursus kijk je verder dan het klassieke systeem. Nieuwe data vanaf juni online.

Bekijk alle Workshops

Grime

Zou je dolgraag willen kunnen grimeren en volledig zelf aan de slag gaan? Prinses? Tijger? superheld? Met kindergrime is dat allemaal mogelijk. Of verkies je liever Special FX de nadruk ligt op het realiseren van wonden, pukkels, bloed,....

Bekijk alle Workshops

Students Stories

★★★★★

Waaaaw!! Wat een TOP leerkracht! Een aanrader om hier les te volgen...er worden steeds de nodige extra tips en informatie meegegeven door haar super ervaring in de praktijk! Geen enkele vraag is te veel voor haar, ze helpt je altijd graag verder!!

- Lambaerts Sofie

★★★★★

Opleiding wimperlifting gevolgd. Echt top met veel één op één uitleg. Aanrader!

- Jolien Massa

Lambaerts Sofie

Level Up Beauty Academy Secreteriaat

Openingsuren
Maandag t/m vrijdag
(van 10u tot 16u)
voor administratieve vragen

Tel: +32 488 42 32 95
Mail: info@levelupacademy.be

x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.