Schoonheidstips

Ongeschoolde hobbyisten verzieken het voor professionele nagelstylisten

Steeds vaker gaan er vrouwen in de nagelbranche werken zonder diploma's en lopen er heel wat dingen mis. Natuurlijk is dit niet alleen aan de orde bij nagelstylisten, maar in de hele beautybranche. Overal zie je dames die zonder opleiding starten met nagels zetten als ‘hobby’ en iedereen helpen aan ‘mooie nagels voor een paar euro’.

Het gevolg is dat professionele nagelstylisten bij het noemen van hun prijzen als reactie krijgen: ‘Zo veel? Ergens anders kan ik veel goedkoper nagels krijgen!’ Je kunt proberen nog zo duidelijk uit te leggen wat het verschil is, in hun achterhoofd denken ze alleen maar aan de prijs van diegene die goedkoper is en niet aan de gevolgen van een ongeschoolde ‘collega’, die hun nagels kan verzieken. Daarom is het zo belangrijk om een goede opleiding te krijgen in nagelstyling, en u regelmatig bij te scholen om mee te kunnen met alle nieuwe veranderingen in het vak.

Bij de Level Up Academy kan jij je ontwikkelen tot een echte allround Nagelstyliste, zodat je jouw toekomstige klanten alles kan bieden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.