Workshops

Workshops / Permanente make up

Powder Brows

Powder brows zijn zeer zachtgeschaduwde wenkbrauwen om de natuurlijke wenkbrauw meer dimensie te geven, deze techniek wordt met het Pmu apparaat geplaatst

Data & inschrijvingen
Duur: 4u (avondlessen)
4u (daglessen)
Kostprijs: 250 euro

Lipcontour/ Full LIPS

In deze dag leert u hoe u van kleine lipcontour naar grotere contour kan maken. Deze techniek kan ook de lippen die misvormt zijn terug herstellen en de lippen volledig inkleuren. En wel op een natuurlijke manier!

Data & inschrijvingen
Duur: 6 u (avondlessen)
Kostprijs: 450 euro

Lipcontour met Schaduwlijn

Een lijntje rond de lippen kan een extra accent geven of een natuurlijke aanvulling, door te gaan schaduwen loopt de lijn naar de binnenkant over in de eigen lip kleur met als resultaat een mooie volle mond ook zonder lipstick.

Data & inschrijvingen
Duur: 4u (avondlessen)
Kostprijs: 250 euro

Nieuws & tips

31/12/1969 Level Up - Opendeurdag

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag nog wat meer info? Kom dan langs op de open dag. Tijdens deze OPEN DAG zijn er verschillende demostraties, zo krijg je al een voorproefje van de vaardigheden die je zal leren tijdens de opleidingen.

Lees verder »

31/12/1969 Level Up cadeaubon, het perfecte geschenk

Geef een Level Up opleiding cadeau. Maak een keuze uit meer dan 50 verschillende opleidingen en workshops in beauty en wellness.

Lees verder »

Tip van de maand Vrouwen onzeker over wenkbrauwen

Uit onderzoek onder 1000 vrouwen blijkt dat de helft van de vrouwen zich onzeker voelt over haar wenkbrauwen. Ligt hier een kans voor beautyprofessionals, met name voor schoonheidsspecialisten, PMU-specialisten en visagisten?

Lees verder »
x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.