Workshops

Workshops / Permanente make up

Microblading Advanced

Hairstokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Wij werken met een ingenieus mesje, waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt. Deze cursus dag is bedoeld voor de ervaren pigmentisten.

Data & inschrijvingen
Duur: 1 dag (daglessen)
Kostprijs: 250 euro

Tepelhofcorrectie en littekencamouflage

In deze master class leert u diverse technieken om de tepelhof echt tot leven te brengen.

Data & inschrijvingen
Duur: 4 uren (daglessen)
Kostprijs: 250 euro

Correctie & herstel van permanente make up

Onze academie heeft ook opleidingen speciaal gericht op het herstellen en verwijderen van mislukte permanente make-up. Verkeerd opgekleurde wenkbrauwen of eyeliners kunnen worden gecorrigeerd en perfect op kleur worden gebracht.

Data & inschrijvingen
Duur: 4 uren (daglessen)
Kostprijs: 250 euro

Lipcontour/ Full LIPS

In deze dag leert u hoe u van kleine lipcontour naar grotere contour kan maken. En wel op een natuurlijke manier! Deze techniek kan ook de lippen die misvormt zijn terug herstellen, de lippen volledig inkleuren zodat men geen lippenstift meer nodig heeft

Data & inschrijvingen
Duur: 5 uren (daglessen)
Kostprijs: 350 euro

Nieuws & tips

Level Up - Opendeurdag

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag nog wat meer info? Kom dan langs op de open dag. Tijdens deze OPEN DAG zijn er verschillende demostraties, zo krijg je al een voorproefje van de vaardigheden die je zal leren tijdens de opleidingen.

Lees verder »

Level Up cadeaubon, het perfecte geschenk

Geef een Level Up opleiding cadeau. Maak een keuze uit meer dan 50 verschillende opleidingen en workshops in beauty en wellness.

Lees verder »

Tip van de maand Vrouwen onzeker over wenkbrauwen

Uit onderzoek onder 1000 vrouwen blijkt dat de helft van de vrouwen zich onzeker voelt over haar wenkbrauwen. Ligt hier een kans voor beautyprofessionals, met name voor schoonheidsspecialisten, PMU-specialisten en visagisten?

Lees verder »
x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.