Workshops

Workshops / Lichaam

Bodysugaring

Body sugaring is een ontharingstechniek om met suiker op een zachte en effectieve manier haren en zelfs dode huidcellen weg te nemen. Als resultaat verkrijg je een niet geïrriteerde zijdezachte huid.

Data & inschrijvingen
Duur: 2 (avondlessen)
2 (daglessen)
Kostprijs: 260 euro

Ontharing met filmhars & striphars

In de opleiding harstechnieken gaan we aan de slag met de klassieke striphars en de elastische filmhars (striploze hars) voor de gevoelige zones. Alles wat met lichaamsontharing te maken heeft, komt aan bod.

Data & inschrijvingen
Duur: 1 (avondlessen)
1 (daglessen)
Kostprijs: 160 euro

Nieuws & tips

31/12/1969 Level Up - Opendeurdag

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag nog wat meer info? Kom dan langs op de open dag. Tijdens deze OPEN DAG zijn er verschillende demostraties, zo krijg je al een voorproefje van de vaardigheden die je zal leren tijdens de opleidingen.

Lees verder »

31/12/1969 Level Up cadeaubon, het perfecte geschenk

Geef een Level Up opleiding cadeau. Maak een keuze uit meer dan 50 verschillende opleidingen en workshops in beauty en wellness.

Lees verder »

Tip van de maand Vrouwen onzeker over wenkbrauwen

Uit onderzoek onder 1000 vrouwen blijkt dat de helft van de vrouwen zich onzeker voelt over haar wenkbrauwen. Ligt hier een kans voor beautyprofessionals, met name voor schoonheidsspecialisten, PMU-specialisten en visagisten?

Lees verder »
x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.