Workshops

Workshops / Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

Wil je alles leren over gelaatsverzorging en de professionele behandeling van de verschillende huidtypes met de juiste producten? Kies dan voor een opleiding gelaatsverzorging.

Data & inschrijvingen
Duur: 4 dagen (daglessen)

Acne

Tijdens deze opleiding leer je het verschil tussen de verschillende vormen van acne en hoe je deze op een veilige manier behandelt.​

Data & inschrijvingen
Duur: 1 (avondlessen)
Kostprijs: 180 euro

Fruitzuurpeeling

In deze workshop leer je werken met fruitzuurpeelings, wat je wel en niet moet doen en hoe je de cliënt adviseert voor thuisgebruik en kuurafspraken.

Data & inschrijvingen
Duur: 1 dag (daglessen)
Kostprijs: 180 euro

Nieuws & tips

31/12/1969 Level Up - Opendeurdag

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag nog wat meer info? Kom dan langs op de open dag. Tijdens deze OPEN DAG zijn er verschillende demostraties, zo krijg je al een voorproefje van de vaardigheden die je zal leren tijdens de opleidingen.

Lees verder »

31/12/1969 Level Up cadeaubon, het perfecte geschenk

Geef een Level Up opleiding cadeau. Maak een keuze uit meer dan 50 verschillende opleidingen en workshops in beauty en wellness.

Lees verder »

Tip van de maand Vrouwen onzeker over wenkbrauwen

Uit onderzoek onder 1000 vrouwen blijkt dat de helft van de vrouwen zich onzeker voelt over haar wenkbrauwen. Ligt hier een kans voor beautyprofessionals, met name voor schoonheidsspecialisten, PMU-specialisten en visagisten?

Lees verder »
x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.