Opleidingen

Opleidingen / Visagie

Visagie level 1

Je leert de basistechnieken, de verschillende make-ups en de opbouw daarvan en alle extra technieken die je nodig hebt om je carrière als professionele visagist te beginnen, of tot een hoger niveau te brengen.

Data & inschrijvingen
Duur: 6 (avondlessen)
6 (daglessen)
Kostprijs: 399 euro

Visagie level 2

​Visagie level 2 is bedoeld voor visagisten die nog meer kennis op willen doen over het vak. In deze cursus leren wij je de fijne kneepjes van de visagie en ga jij je werk leren perfectioneren.

Data & inschrijvingen
Duur: 10 (avondlessen)
10 (daglessen)
Kostprijs: 750 euro

Nieuws & tips

31/12/1969 Level Up - Opendeurdag

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag nog wat meer info? Kom dan langs op de open dag. Tijdens deze OPEN DAG zijn er verschillende demostraties, zo krijg je al een voorproefje van de vaardigheden die je zal leren tijdens de opleidingen.

Lees verder »

31/12/1969 Level Up cadeaubon, het perfecte geschenk

Geef een Level Up opleiding cadeau. Maak een keuze uit meer dan 50 verschillende opleidingen en workshops in beauty en wellness.

Lees verder »

Tip van de maand Vrouwen onzeker over wenkbrauwen

Uit onderzoek onder 1000 vrouwen blijkt dat de helft van de vrouwen zich onzeker voelt over haar wenkbrauwen. Ligt hier een kans voor beautyprofessionals, met name voor schoonheidsspecialisten, PMU-specialisten en visagisten?

Lees verder »
x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.