Opleidingen

Opleidingen / Kapper

Haartooi - Kapper

Volg jij de laatste haar modetrends? Hou je van aanpakken en leg je makkelijk contact met mensen? Dan is de kans groot dat een kappers-opleiding bij jou past. Volg eerst de kappersopleiding in kleine groepen en loop daarna STAGE.

Data & inschrijvingen
Duur: 22 (avondlessen)
22 (daglessen)
Kostprijs: 1350 euro

Hairstyling

In deze opleiding leer je prachtige kapsels te stylen, aan de orde komen o.a. opsteken, föhnen, krullen, vlechten en trendkapsels!

Data & inschrijvingen
Duur: 6 (avondlessen)
6 (daglessen)
Kostprijs: 499 euro

Hairstyling gevorderden

Na afronding van de opleiding Hairstyling basis kun je doorstromen naar Hairstyling gevorderde. Tijdens deze gevorderde opleiding leer je om je vaardigheden op het gebied van hairstyling nog verder te ontwikkelen en uit te breiden.

Data & inschrijvingen
Duur: 6 (avondlessen)
6 (daglessen)
Kostprijs: 499 euro

PERFECTIE Training Kapper

Wil je specifieke technieken trainen? Een kleine groep? Dan is dit iets voor jouw! Je kiest de inhoud van deze training namelijk zelf. Wil je oefenen op korte kapsels, specifieke kleurtechnieken, technieken met krul- en/of stijltang… It’s up to you!

Data & inschrijvingen
Duur: 3,5u (daglessen)
Kostprijs: 130 euro

Basis vlechttechnieken Maaike Damhuis

In de training Basis Vlechttechnieken leer je negen verschillende vlechttechnieken Na deze training heb je al veel kennis om een grote variatie aan vlechten te kunnen maken en te herkennen.

Data & inschrijvingen
Duur: 4u (daglessen)
Kostprijs: 146 euro

Nieuws & tips

Level Up - Opendeurdag

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag nog wat meer info? Kom dan langs op de open dag. Tijdens deze OPEN DAG zijn er verschillende demostraties, zo krijg je al een voorproefje van de vaardigheden die je zal leren tijdens de opleidingen.

Lees verder »

Level Up cadeaubon, het perfecte geschenk

Geef een Level Up opleiding cadeau. Maak een keuze uit meer dan 50 verschillende opleidingen en workshops in beauty en wellness.

Lees verder »

Tip van de maand Vrouwen onzeker over wenkbrauwen

Uit onderzoek onder 1000 vrouwen blijkt dat de helft van de vrouwen zich onzeker voelt over haar wenkbrauwen. Ligt hier een kans voor beautyprofessionals, met name voor schoonheidsspecialisten, PMU-specialisten en visagisten?

Lees verder »
x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.