Opleidingen

Fashion & style

Dankzij professionele technieken creëer jij in een handomdraai een prachtige look en zorg je bvb door middel van optische effecten en camouflagetechnieken ervoor dat jouw klanten een verbeterde versie van zichzelf krijgen. Nieuwe data vanaf juni online.

Bekijk alle Opleidingen

Kapper

In deze opleiding leer je prachtige kapsels te stylen, aan de orde komen o.a. opsteken, föhnen, krullen, vlechten en trendkapsels!

Bekijk alle Opleidingen

Nagelstyling

Wil jij je ontwikkelen tot een professioneel nagelstylist? Kies dan voor de Nagelstyling opleiding bij Level UP Academy. Tijdens level1 komt de basis van nagelstyling aan bod.

Bekijk alle Opleidingen

Pedicure

Tijdens deze opleiding maakt u kennis met de technieken die worden gebruikt tijdens een cosmetische voetbehandeling. Denk hierbij aan massage, laktechnieken maar ook over de anatomie van voeten en hoe je de meest voorkomende voetproblemen moet aanpakken.

Bekijk alle Opleidingen

Permanente make up

Wanneer u zelf de ambitie hebt om PMU-specialiste te worden, dan is vakmanschap vereist. Je kennis en vaardigheden bepalen uiteindelijk het resultaat van jouw behandeling.

Bekijk alle Opleidingen

Schoonheidszorg

Wil je een schoonheidsspecialiste worden die meer te bieden heeft dan wat er in de basis opleiding schoonheidsspecialiste wordt behandeld.

Bekijk alle Opleidingen

Visagie

Je leert de basistechnieken, de verschillende make-ups en de opbouw daarvan en alle extra technieken die je nodig hebt om je carrière als professionele visagist te beginnen, of tot een hoger niveau te brengen.

Bekijk alle Opleidingen

Wimpers & wenkbrauwstyling

In de allround wimper & Wenkbrauwstyling Opleiding, leer je in meerdere lesdagen, diverse technieken voor het modelleren, schapen van de wenkbrauwen en de perfecte ooglook te creëren dmv van wimperextensions, LVL enz.

Bekijk alle Opleidingen

Students Stories

★★★★★

Waaaaw!! Wat een TOP leerkracht! Een aanrader om hier les te volgen...er worden steeds de nodige extra tips en informatie meegegeven door haar super ervaring in de praktijk! Geen enkele vraag is te veel voor haar, ze helpt je altijd graag verder!!

- Lambaerts Sofie

★★★★★

Opleiding wimperlifting gevolgd. Echt top met veel één op één uitleg. Aanrader!

- Jolien Massa

Lambaerts Sofie

Level Up Beauty Academy Secreteriaat

Openingsuren
Maandag t/m vrijdag
(van 10u tot 16u)
voor administratieve vragen

Tel: 0488 42 32 95
Mail: [email protected]

x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.